Boksen – I BOX FIT

I Box fit is een geheel nieuwe les met een gevarieerde manier van trainen, waarbij je alle verschillende boks technieken krijgt aangeleerd. Deze work-out is een combinatie van bootcamp- en bokstraining en een echte ware calorieën verbrander. Naast techniektraining werk je keihard aan je conditie. Ervaring met boksen is absoluut niet nodig. Onze ervaren trainers leren je de verschillende stoottechnieken.

Tijdens de lessen i box fit maken we tevens gebruik van diverse trainingsmaterialen, zoals medicin ballen, agillity ladders, trapkussens en divers oefeningen met eigen lichaamsgewicht. De i box fit lessen zullen in de opstartfase met maximaal 18 personen bijgewoond kunnen worden en bij voldoende animo draaien er twee lessen achter elkaar!

IMOVE BOX FIT KIDS

Elke woensdag van 13:30 uur tot 14:30 uur op de Heibocht 10 te Veldhoven, geven we speciaal voor de kinderen van 7 t/m 11 jaar IMOVE box fit kids. Kinderen leren de bewegingen van boksen op een speelse manier, maar ook met elkaar sporten. Wil je kind heel graag aan boksen of vechtsporten gaan doen, dan is dit een mooie opstap naar dat. De eerste les is altijd gratis! Geef je op via deze site en we zien elkaar op de woensdag.

P.s. Voor de ouders is er een lounge waar je de kinderen goed kunt zien, maar niet teveel afleiding geeft aan ze.

GRATIS PROEF I BOX FIT

Wil je meer informatie of een gratis proefles volgen? Stuur dan voor meer informatie een mail naar info@imove-fit.nl of meld je nu aan via onderstaande button.