Over IMOVE

Al sinds enkele jaren is IMOVE een begrip in en rond de omgeving van Eindhoven/Veldhoven. Enkele jaren geleden is Ivo Recourt IMOVE begonnen met bootcamptrainingen in en rond Eindhoven. Binnen afzienbare tijd is IMOVE bootcamp uitgegroeid tot een waar begrip en kwamen er meerdere groepslessen bij en personal training. Al snel volgde een eigen studio en door de snelle groei van IMOVE en ondernemingsgeest van Ivo is en nu een prachtig centraal gelegen club op een makkelijk bereikbare locatie in Veldhoven met vele mogelijkheden op trainingsgebied.

Naast de personal training en het groepslesaanbod hebben we ook de mogelijkheid om vrij te trainen (functional/ fitness zowel kracht als cardio). De apparatuur is van hoogwaardige kwaliteit o.a. OCTANE, Zero gravity.

IMOVE blijft in ontwikkeling en blijft het al aanwezige lesaanbod uitbreiden met meerdere lessen en voor meerdere doelgroepen!

Houdt de Facebook pagina in de gaten en deze website. Natuurlijk bent u altijd welkom in onze club voor meer informatie en een kop koffie of thee. Of voor een gratis proefles!

PERSONAL TRAINING

Wij kunnen je helpen met het maken van een specifiek plan en je doelen laten bereiken. Wij motiveren, coachen en begeleiden je in “no time” naar de beste versie van jezelf! Zowel het fysieke als het mentale geef je met personal training een kickstart. Personal training is evt. ook een prima combinatie met een van onze groepslessen om nog sneller resultaat te krijgen. Er zijn meerdere personal trainers op de club dus vraag gerust naar de mogelijkheden, maak een vrijblijvende afspraak en wij helpen u verder!

GROEPSTRAININGEN

Onze groepslessen worden gegeven in onze eigen prachtige recent geopende club. Hier hebben we alles voor handen om verschillende groepslessen te geven. Onze groepslessen; boksen, kidsboksen, gladiator workout (hoge intensiviteit circuittraining) en recent toegevoegd de populaire Crosstraining. Wij beschikken over een volwaardig Crosstraining parcours en de meest actuele materialen.

BOKSEN

I box fit (smallgroup boksles) is een les met een gevarieerde manier van trainen, waarbij je alle verschillende boks technieken krijgt aangeleerd. Deze work-out is een combinatie van functioneel trainen, cardio en bokstraining en een ware calorieën verbrander, conditiebooster en krachtopbouwer. Er zijn over de gehele week verdeeld meerdere lessen op onze club!

BOOTCAMP

Na enkele jaren is IMOVE inmiddels een begrip in Eindhoven en omstreken op bootcampgebied. Bootcamp is een buitentraining voor iedere volwassene waarbij het accent op afvallen, het vergroten van kracht, snelheid, uithoudingsvermogen en behendigheid ligt. We trainen in de natuur (parken) en urban omgeving van Eindhoven (Meerhoven, StrijpS ) en omstreken! Dit onder begeleiding van uitstekende trainers die van iedere training weer een avontuur maken vol uitdagingen. De oefeningen in de bootcamp training zijn geinspireerd op de oefeningen die al tientallen jaren in het (Amerikaanse) leger worden toegepast. We training vooral met het eigen lichaamsgewicht en ieder kan op zijn of haar eigen niveau trainen.

Voordelen van IMOVE:

  • geen inschrijfgeld
  • geen jaarcontracten alleen 3 of 6 maand contracten
  • rittenkaarten
  • gratis parkeren
  • centraal gelegen
  • professionele trainers

PERSONAL TRAINER APP

Wij werken met de 'Personal Trainer App', een handig online portaal waarmee je o.a zelf je trainingen kunt plannen en je abonnements- gegevens kunt inzien en bewerken. Deze App kan worden gebruikt voor al onze diensten.

ACTIES EN AANBIEDINGEN

Check regelmatig social media en deze website voor de meest actuele acties en aanbiedingen, wij hebben regelmatig leuke acties en werken soms ook samen met bijvoorbeeld social deal.