SPORTEN MET DE ‘EYE OF THE TIGER’

Het is vandaag dag 37 van de Coronacrisis. Ons Nederland bevindt zich in een ‘intelligente Lockdown’ die nog verlengd wordt tot zeker 20 mei 2020. We staan er allemaal nog, en we gaan allemaal door. We hebben met IMOVE Healthclub 3 jaar geleden al een brand overleefd. Die hebben we destijds in 5 maanden overwonnen. Blijf ons steunen we komen hier sterker uit. Daar ben ik heilig van overtuigd.

Ook al is onze IMOVE Healthclub voor een groot deel op slot. De vaste trainers geven online trainingen en verlenen online adviezen. Daarnaast verwerken ze de trainingsplannen en voedingsschema’s. Er heerst een positieve sfeer, want we willen zo graag. Ook kan ik zeggen dat de drive en motivatie enorm groot is. Ik vind dat het zo hoort in deze periode. Daar zijn misschien de meningen over verdeeld, maar in de slachtofferrol gaan zitten dat is niet aan ons besteed. Hiermee zullen we er samen beter uitkomen. Wij hopen dat het voelbaar is en dat het aanstekelijk werkt. Wij hopen als club en trainers dat we zo snel mogelijk op een verantwoorde manier weer samen kunnen trainen.

Terwijl ik de eerste BLOG schrijf bekruipt mij het gevoel dat ik voor het eerst in lange tijd, tijd heb gemaakt om de BLOG aan te maken. Er zal dan ook elke week een nieuwe BLOG komen samen met een YouTube filmpje die we willen uitlichten. Ik bemerk tegelijkertijd dat ik creatiever aan het denken ben. Er komen allerlei ideeën boven en vooral over hoe kunnen we onze sporters voorzien van de beste workouts en trainingsplannen. Ik geloof dat uit alles iets goeds kan ontstaan. De komende tijd staat dan ook in het teken van; ‘Hoe houden we iedereen gemotiveerd en blijven we bewegen en houden we onze gezonde voeding in de gaten?’

Trainen met de ‘Eye of the tiger’ zo luidt de titel van deze BLOG. Zo trainen komt uit je tenen en zal er voor zorgen dat je alles uit je training haalt. Het is alsof je nog nooit zo had getraind. Het stond symbool voor de training in de film van RockyIII. Een man moet opklimmen om zijn grootste tegenstander te overwinnen. Voor ons is dat momenteel de Corona, ik denk dat dit voor iedereen geld.

Zet het nummer van ‘The eye of the tiger’ en doe je beste workout.

Zorg goed voor jezelf en voor anderen.

Groeten

Ivo Recourt

Personal trainer en eigenaar van de IMOVE Healthclub